Verkiezingsmarkt Tytsjerksteradiel geopend

Geplaatst op: 20-02-2018 10:02:00

Lijsttrekkers van de zeven deelnemende politieke partijen in Tytsjerksteradiel openden maandagavond de verkiezingsmarkt op het gemeentehuis. Dit was de start van de verkiezingscampagne in Tytsjerksteradiel. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart worden diverse activiteiten georganiseerd.


Verkiezingsmarkt
Iedere politieke partij heeft zijn eigen (onbemenste) stand. Tot en met maandag 19 maart kan iedereen in de publiekshal van het gemeentehuis informatie vinden van de partijen. De markt istijdens openingstijden van het gemeentehuis te bezoeken.

Verkiezingsavond en andere activiteiten

Nadat de stembussen op 21 maart om 21.00 uur zijn gesloten, worden direct de stemmen geteld. In het publiekscentrum van het gemeentehuis in Burgum wordt ’s avonds (of ’s nachts) de voorlopige uitslag bekend gemaakt, tijdens een spannende en gezellige verkiezingsavond. Iedereen is van harte welkom op de verkiezingsavond.

Belangstellenden zijn ook van harte welkom bij de opnames van talkshows van Kanaal 30 over de verkiezingen. Deze worden gehouden op 21 februari en 14 maart, om 19.30 uur in Glinstra State in Burgum. Zaterdagmorgen 17 maart tussen 10.00 en 12.00 uur bent u welkom in It Maskelyn in Hurdegaryp bij het Debat Duorsumens en op maandagavond 19 maart vanaf 19.30 uur bij het afsluitende verkiezingsdebat in Glinstra State in Burgum.

Tags: