Oproep voor straatversiering in Kollum

Geplaatst op: 19-03-2018 17:03:56

KOLLUM – Van woensdag 25 april tot en met zondag 29 april 2018 vinden de jaarlijkse Kollumer Katdagen weer plaats. Dit jaar is het extra feest in Kollum. Het Oranjecomité Kollum bestaat namelijk exact 100 jaar. Dit jubileum wordt groots gevierd met een gevarieerd programma op Koningsdag, samengesteld voor jong en oud.

Vereniging Plaatselijk Belang Kollum wil daarom dit jaar ook stil staan bij het jubileum van het Oranjecomité en roept alle buurtverenigingen op om hun straten te versieren. De versierde straten in Kollum is normaal gesproken één keer in de vijf jaar. Laatste keer was 2015, de volgende zou 2020 worden. Vereniging Plaatselijk Belang Kollum hoopt dat heel Kollum straten en tuinen gaat versieren. Een versierde straat tijdens de Katdagen heeft altijd iets extra’s.

Begin van de feestweek en wellicht nogmaals later gedurende de feestweek gaat de jury de versieringen beoordelen. De 1e prijs is € 125,-, 2e prijs is € 100,- en de 3e prijs bedraagd € 75,-. Daarnaast is er ook nog aanmoedigings- en duurzaamheidprijs. Tijdens de slotavond van de feestweek zullen de prijzen worden uitgereikt in de feesttent op het Maartensplein. Plaatselijk Belang Kollum wenst iedereen heel veel plezier met de Kollumer Katdagen!

Tags: