Nieuw: Gewichtsconsulent en lifestylecoach!

Geplaatst op: 22-02-2018 15:02:40

Burdaard: vanaf maandag 12 maart kun je bij MFC Het Spectrum in Burdaard ook terecht als je wilt afvallen of als je behoefte hebt aan voedingsadvies! Wichtich is het bedrijf van gewichtsconsulent en lifestylecoach Sietse van der Meer uit Leeuwarden.

Het Spectrum biedt een breed aanbod van verschillende sporten. Zo kun je onbeperkt fitnessen voor 15,00 euro per maand en bevindt zich op de 1ste verdieping een verwarmd zwembad. Door de samenwerking aan te gaan met Wichtich is er nu naast sport ook aandacht voor voeding.

Wichtich richt zich op het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Je kunt kiezen voor een lang traject van 9 weken of een kort traject van 5 weken. Je valt ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week af. Dit zonder maaltijdvervangers of een streng dieet. Na afloop van een traject ben je niet alleen afgevallen, maar weet je ook hoe je zelfstandig verder moet gaan.

Wichtich is aangesloten bij de BGN. Dit betekent dat een traject (gedeeltelijk) vergoed wordt als je een aanvullende verzekering hebt. Meld je voor 31 maart 2018 aan en ontvang ook nog eens 10% korting!

Kijk voor meer informatie op www.wichtich.frl. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via info@wichtich.frl of bel naar 06-46424940.

Tags: