"Geen Bloemen En Planten Plukken Of Uitgraven!"

Geplaatst op: 01-02-2018 14:02:37

Koarnjum, woensdag 1 februari 2018

Foto expositie “Geen Bloemen En Planten Plukken of Uitgraven!” van Bob de Boer in de Túnmanswente in Koarnjum (Cornjum) – februari, maart, april 2018

De komende maanden is een foto expositie van Bob de Boer te zien op de prachtige locatie “De Túnmanswente”, dat gelegen is in het park Martenastate in Koarnjum.

Naast het organiseren van culturele evenementen (o.a. muziekconcerten en lezingen in huiskamertje De Wier) is Bob al jarenlang  een fervent fotograaf. Reizen naar o.a. Noorwegen en Frankrijk inspireren hem enorm om sferische foto’s te maken van bijzondere locaties.

Maar vlak om de hoek van zijn huis in Koarnjum biedt het park ook een grote bron van inspiratie en daarom is het nu extra bijzonder om in deze omgeving een kleine selectie foto’s te mogen exposeren.

Het prachtige park rond de unieke state is niet alleen een oase van rust om in te wandelen, het is ook een onuitputtelijke bron om  dit park, zelfs in details, voor de lens te krijgen en vast te leggen.

Hij heeft  dat in dit geval gedaan o.a. in het najaar van 2017 en de foto’s zijn bewerkt in een herfstachtige tint. Ook komen er een paar te hangen van buiten het park,  de omgeving rond is namelijk meer dan fotogeniek.

De expositie vindt plaats in de maanden februari, maart en april van dit jaar.

Voor de openingstijden van De Tünmanswente zie http://www.tunmanswente.nl/

Meer werk van deze fotograaf is ook te bekijken op www.pinupsanddowns.com en op Facebook en Instagram onder ‘Bob de Boer’

Tags: