Foldermarkt in Damwâld

Geplaatst op: 17-04-2018 19:04:26

Foldermarkt in Damwâld

Maandag 23 april komen zo’n 130 toeristische ondernemers samen tijdens de jaarlijkse foldermarkt van Noordoost Friesland. Op deze avond wisselen ondernemers foldermateriaal uit zodat ze de informatievoorziening voor het komende toeristenseizoen weer op orde hebben. De avond wordt georganiseerd door Stichting RegioMarketing en Toerisme Noordoost Friesland. Locatie is de Kruisweg in Damwâld.

Voorafgaand aan de foldermarkt krijgen ondernemers informatie over de provinciale marketingorganisatie Merk Fryslân en de laatste stand van zaken in Noordoost Friesland. Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018 is met hun materiaal ook aanwezig op de foldermarkt. Gedurende de avond hebben ondernemers de kans hun wensen voor het komend toeristische seizoen te delen.

De foldermarkt is de start van het toeristisch seizoen in Noordoost Friesland. Er is gelegenheid tot netwerken en bijpraten met collega-ondernemers. Recreatieve ondernemers die het seizoen goed willen starten zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk t/m 21 april via deze link.

Tags: