CDA Achtkarspelen zoekt talent

Geplaatst op: 11-06-2018 08:06:38

 

Buitenpost – ‘Gezocht: verbinders met het hart op de goede plaats’. Zaterdagmorgen 23 juni van 10.00-11.30 uur nodigt CDA Achtkarspelen iedereen uit die zich wil inzetten voor de samenleving. Op camping Blauforlaet in Augustinusga is er een bijeenkomst voor iedereen die zijn talent wil inzetten voor de gemeente Achtkarspelen. CDA Achtkarspelen is met 6 raadszetels en twee wethouders de grootste partij in Achtkarspelen. Bestuursvoorzitter Nico Bos, Fractievoorzitter Lydeke Zandbergen en wethouder Harjan Bruining doen mee aan deze zoektocht.

De Talent-bijeenkomst is bedoeld voor alle mensen die hun talent willen inzetten voor het CDA in Achtkarspelen. Tijdens een laagdrempilige bijeenkomst maak je onder het genot van een kopje koffie of thee kennis met het lokale bestuur. “Mijn ervaring is dat veel mensen zijn betrokken bij hun wijk, dorp of vereniging, school of bedrijf. Deze mensen zetten hun talent in om hun eigen leefomgeving te behouden en te verbeteren en daar zijn we trots op! We maken graag gebruik van dit talent”, aldus wethouder Harjan Bruining. Nico Bos gelooft vanuit het CDA in de kracht van het samen doen. “De ene mens is een ‘doener’ en de andere een ‘prater’. Maar elk talent kan een steentje bijdragen.”

Persoonlijke ontwikkeling

Het maakt niet uit hoe oud je bent of welke specifiek kennis of kunde je hebt. Lydeke Zandbergen: “We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die voor of achter de schermen van de lokale politiek willen kijken. Daarnaast hebben we nog vele taken en activiteiten in het bestuur waar mensen hun talent kunnen ontwikkelen. In ruil daarvoor geven wij ruimte voor ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Kortom we zijn op zoek naar maatschappelijk betrokken mensen die de CDA achterban in beweging kan brengen.” Meld je aan voor de bijeenkomst op 23 juni via e-mail nico.bos@cdaachtkarspelen.nl

Tags: