Cast roadmovie-musical Selma Ann Louis compleet

Geplaatst op: 09-03-2018 10:03:30

Leeuwarden – 8 maart 2018

Nieuwe theaterbeloftes als jonge versies van Plien, Bianca en Arjan

 Naast Plien & Bianca en Arjan Ederveen die in Selma Ann Louis de hoofdrollen vertolken, spelen nieuwe theaterbeloftes van dit moment de jonge versies van Selma, Ann en Louis. Tijdens flashbacks kruipen respectievelijk Janna Adank, Rosa Veltman en Mark Lindeman in de huid van de personages van Plien, Bianca en Arjan. Bas Hoeflaak, Anne Prakke en Joshua Albano maken de cast van Selma Ann Louis compleet. Vanaf maandag 12 maart gaan de repetities voor deze komische, muzikale voorstelling van start. De eerste try-out vindt plaats op 22 april.

 Voor deze roadmovie-musical slaan regisseur Pieter Kramer en schrijver Nathan Vecht opnieuw de handen ineen na hun succesvolle samenwerking bij In de ban van Broadway (4 gewonnen Musical Awards, waaronder Beste Script). Verwacht loeiende sirenes in bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en hysterische haastverkledingen inclusief zang en dans op de nieuwe muziek van de broers Jan en Keez Groenteman (Een Wintersprookje, Het Grote Geluk).

 Als de drie jeugdvrienden (Bianca Krijgsman, Plien van Bennekom en Arjan Ederveen) elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

 

Waar en wanneer

De voorstelling, die in opdracht van de Theateralliantie wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties, gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli 2018 in negen theaters door het land. De voorstelling is van woensdag 25 juli tot en met zaterdag 28 juli om 20:15 uur en op zondag 29 juli om 15:00 uur te zien in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.

 

Tags: