CARIBBEAN COMBO WOENSDAG 30 MEI IN STADSSCHOUWBURG DE HARMONIE

Geplaatst op: 14-05-2018 20:05:55

Woensdag 30 mei staat Caribbean Combo in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Daarna vervolgen Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe hun tour door de rest van Nederland. De tour wordt vrijdag 22 en zaterdag 23 juni afgesloten in AFAS Live in Amsterdam. Kaarten zijn nog te koop via www.caribbeancombo.nl Na zes jaar afwezigheid is Caribbean Combo weer terug van weggeweest.

De mannen hebben elkaar gemist en kunnen niet wachten om weer met elkaar op het podium te staan. De nieuwe show, ZE ZIJN TERUG, is een eigen exclusieve mix van stand-up comedy, theater, muziek en dans. Kortom: een rijk gevulde show voor iedereen. CARIBBEAN COMBO Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN.

In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 waren ze voor het laatst te zien met de voorstelling ZE ZIJN ER WEER. Alle voorstellingen zijn uitgezonden door NPO3. LANDELIJKE THEATERTOUR Na Leeuwarden staat Caribbean Combo onder andere in theaters in Eindhoven en Rotterdam. De tour wordt afgesloten met een spectaculaire show in AFAS Live in Amsterdam.

Tags: