Bekende band Vangrail op Spavo Spring Concert Surhuisterveen

Geplaatst op: 22-03-2018 09:03:56

 

SURHUISTERVEEN De band Vangrail is op 7 april dé grote naam op het Spavo Spring Concert in Surhuisterveen. Met in de frontlinie de bekende zanger Raynaud Ritsma zal de band op de eerste zaterdag van april samen met brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen optreden in De Flambou.

Vangrail is momenteel één van de bekendste (cover-)bands van Nederland. Zanger Raynaud Ritsma heeft landelijke succes en is geen onbekende in Surhuisterveen en omstreken. Ritsma groeide op in Kornhorn, ging in Surhuisterveen naar de middelbare school en woont momenteel in Augustinusga. Naast Raynaud Ritsma maken ook gitarist Dirk Lennart Hogeveen, bassist Jort Landsman, toetsenist Wiebe de Jong en drummer Sander de Groot deel uit van Vangrail.

,,Met Vangrail gieten we het Spavo Spring Concert in een ander jasje’’, vertelt Marianne Oegema van Blaast de Bazuin. Vorig jaar waren Iris Kroes en Johannes Rijpma solisten op het Spavo Spring Concert. Het programma van het Spavo Spring Concert is traditiegetrouw zeer divers. Zo zullen zowel Blaast de Bazuin als Vangrail in diverse combinaties optreden. Het is voor Blaast de Bazuin de eerste keer in haar 119-jarige bestaan dat ze met een coverband optreedt. ,,Het wordt een gevarieerd programma met voor iedereen herkenbare muziek.’’

Het Spavo Spring Concert wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Spavofonds. Deze stichting – ontstaan uit de vroegere Spaar en Voorschotbank Surhuisterveen – zorgt er voor dat de entreekaarten voor het concert gratis zijn. Op maandagmiddag 26 maart start de uitgifte van de kaarten. Dit vindt plaats tussen 13.30 en 15.30 uur in De Lantearne te Surhuisterveen. Ná maandag 26 maart zijn de kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Douma en bakkerij De Korenaar, eveneens in Surhuisterveen.

Foto: De bekende band Vangrail met in het midden frontzanger Raynaud Ritsma. Foto: Vangrail/Blaast de Bazuin.

Tags: