Anke Bijlsma presenteert Spavo Spring Concert

Geplaatst op: 29-03-2018 08:03:15

SURHUISTERVEEN Anke Bijlsma presenteert dit jaar het Spavo Spring Concert in Surhuisterveen. Bijlsma verzorgt de rode draad op het traditiegetrouwe lenteconcert in De Flambou. Het Spavo Spring Concert wordt georganiseerd door brassband Blaast de Bazuin in samenwerking met de Vereniging Spavo. Deze keer is de bekende band Vangrail dé grote naam op het concert. Met zanger Raynaud Ritsma in het middelpunt staat Vangrail garant voor een avond met volop muzikale actie.
Vorig jaar werd het concert gepresenteerd door Gretha Lap, maar Anke Bijlsma is voor de bezoekers van het Spavo Spring Concert geen onbekende. Al verschillende keren presenteerde ze het lenteconcert en dat deed ze vol enthousiasme. Met ‘fleur en faasje’ kreeg ze de zaal in beweging en dat past bij het swingende karakter van het concert. Anke is woonachtig in Nes en is actief bij allerhande culturele activiteiten. Als presentator, regisseur, actrice en organisator is ze de spin in het web bij veel evenementen. Het Spavo Spring Concert begint op 7 april om 20.00 uur ’s avonds en wordt gehouden in De Flambou aan de Groningerstraat in Surhuisterveen.

Foto-onderschrift: Anke Bijlsma presenteert op 7 april wederom het Spavo Spring Concert in Surhuisterveen. Foto: Manette Ingenegeren.

Tags: