Webdesign&PCs

Contactgegevens:

Nijbuorren 37
9137 SK
Tel: 06-81517250

info@webdesignenpcs.nl
www.webdesignenpcs.nl

Wij kunnen voor u een professionele website maken, beheren en aanpassen wanneer u deze wilt veranderen. Ook bieden wij ondersteuning wanneer u zelf zorg draagt voor een website en hierbij moeilijkheden tegenkomt die u zelf niet op kunt lossen. Kortom, wij staan altijd voor u klaar als het om websites gaat!

Tevens bieden wij hulp wanneer u problemen hebt met uw computer of apparatuur die hierbij hoort. Wanneer uw computer traag begint te worden, is het misschien tijd voor een onderhoudsbeurt. Voor meer informatie over websites en computerhulp kunt u kijken bij services.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld