Theeschenkerij Jinkepaed

Bel: 0511-447143

Contactgegevens:

Wil Kooistra
Jinkepaed 5
9287 HC
Tel: 0511-447143

wilkooistra@xs4all.nl
www.theeschenkerijjinkepaed.nl

Theeschenkerij en Bed en Breakfast Jinkepaed ligt verscholen aan de bosrand van Twijzelerheide in Noordoost Fryslân.

Theeschenkerij
U kunt hier genieten van een vers kopje thee (of koffie) met zelfgemaakte taart, scones, tosti, sorbet en meer lekkernijen uit eigen keuken. Temidden van vogelgezang kunt u uitrusten in een sfeervolle omgeving na een lange wandeling of fietstocht door de mooie natuur van Fryslân. Er is een groot overdekt terras voor 30 personen met uitzicht op de bostuin en doorkijkjes naar de weilanden. Onder de bomen en in het prieeltje staan lekkere zitjes, om te genieten van uw eigen potje thee of koffie. Voor kleine kinderen is er een paddestoelhoekje met miniterras.

Bed en Breakfast
Wilt u blijven slapen, dat kan in onze sfeervolle kampeerhutten. Dit zijn originele Finse “kota’s”; zes-kantige geïsoleerde grenen huisjes, geschikt voor twee personen. In landelijke rust, geniet u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van vogelconcerten.

 

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld