Minicamping / Bed en Brochje De Heksenketel

Contactgegevens:

Visser
Wierumerweg 12
9144 CW
Tel: 06-15475542

deheksenketel@live.nl
www.deheksenketel.info

De Heksenketel is gelegen net buiten Hantumhuizen, een karakteristiek dorpje met ongeveer 300 inwoners. De ontspannen sfeer maakt het een uitstekende plaats om lekker bij te komen van de dagelijkse drukte.

De Heksenketel ligt ongeveer vier kilometer van de Waddenzee. De locatie is dus ook uitermate geschikt voor wadlopers, of mensen die een bezoek willen brengen aan Ameland of Schiermonnikoog.

Naast de minicamping zijn er ook kamers te huur.

De minicamping bestaat uit maximaal 15 standplaatsen in een boomgaard. Ze zijn ruim van opzet en voorzien van een elektra-aansluiting. Op onze camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers en vouwwagens.

In onze woonboerderij ( voorheen een boerderij, maar ook een herberg geweest) kunt u heerlijk overnachten tijdens uw verkenningstocht door de regio. U kunt op uw gemak genieten van de uitgestrektheid van het landschap met zijn weidse vergezichten. De vaak voorkomende wolkenpartijen in een schone, kraakheldere lucht zullen u soms doen verbazen.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld