IJskar verhuur

Contactgegevens:

Noorderstationsstraat 35
9271 CH
Tel: 06-12207901

info@eenijskarhuren.nl
www.eenijskarhuren.nl

Wij leveren vers ambachtelijk schepijs op elke locatie in heel Nederland.

Organiseert u een bruiloft, verjaardag, kinderpartijtje of heeft u iets anders te vieren? Kies dan voor een ijskar van eenijskarhuren.nl

IJscokar op locatie.

Voor het huren van een ijskar met bediening bent u bij Eenijskarhuren.nl op het juiste adres. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf en verhuren ijswagens tot  ijskarren compleet met personeel en dagvers Ambachtelijk banketbakkers schepijs. We komen door heel Friesland.  En zeg nu zelf: uw feest is toch ook pas compleet met een lekker ijsje?

Zelf uw smaak kiezen!

Bij uw bestelling geeft u zelf aan welke ijssmaken u in de ijskar wil hebben. Dit betekent dat u in de zomermaanden een keuze kunt maken uit meer dan  50 verschillende ambachtelijk bereidde, ijssmaken.

Deze mag u van te voren komen proeven in onze ijssalon in Dokkum, ook kunnen wij ambachtelijk schepijs naar u eigen wens maken, zo draaien wij geregeld ambachtelijk fries suikerbrood ijs, friese dumkes ijs en berenburg ijs, niks is ons te gek!

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld