Camping De Dobbe Holwerd

Contactgegevens:

G. de Graaf
`t Keechje 5
9151 HC
Tel: 06-12827931

info@campingholwerd.nl
www.campingholwerd.nl

Camping de ‘Dobbe’ is een rustige 2 sterren camping met 54 royale staanplaatsen, allen voorzien van elektrisch (4 amp.). De camping biedt groepsaccommodaties tot 20 personen (grote tent ) en verhuurt trekkershutten.

De camping is een prima uitvalsbasis voor als u uitstapjes wilt maken naar de waddeneilanden Ameland (3 km) of Schiermonnikoog (20 km). U kunt met de boot de oversteek maken, maar voor de echte natuurliefhebber is de oversteek te voet (wadlopen) een uniek gebeuren.

Ook de fiets liefhebbers komen hier prima aan hun trekken (Fietsroute Noord Oost Friesland, Rietlandroute, Waddenroute en Elfstedentocht) allen lopen ze langs Holwerd.

Huisdieren zijn welkom op onze camping. Uw hond dient echter aangelijnd en buiten de camping uitgelaten te worden. Indien uw hond op het terrein een boodschap heeft gedaan, dient u dit op te ruimen.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld