Buffet- eetcafe en snackpunt De Iterij

Bel: 0511-705245

Contactgegevens:

Foarwei 23
9294 KC
Tel: 0511-705245

info@deiterij.nl
www.deiterij.nl

Buffet- eetcafe en snackpunt De Iterij aan de Foarwei 23 in Oudwoude is een oude pleats die in ere is hersteld als het nieuwe snackpunt van Oudwoude voorzien van een eigen ingang. Het buffetgedeelte in de achterzaal is sfeervol ingericht en kunnen tot 100 personen zich storten op het zéér uitgebreide buffet. De kracht van het buffet zit volgens de nieuwe eigenaar in de lagere tarieven zie zij hanteren, de samenwerking met de lokale slagerijen en toeleveranciers. Zo is het volgens hen voor een breder publiek mogelijk om voor een redelijke prijs uit eten te gaan, waarbij de klant kan rekenen op 100 procent kwaliteit.

Zo zijn er diverse soorten vlees en vis aanwezig en wordt er tevens rekening gehouden met hen die vegetarisch zijn. Voor de komende kerstdagen staat er een zeer uitgebreide buffettafel gereed met uitsluitend eigen bereide producten waar zelfs de vers gerookte paling niet aan ontbreekt.

Voor de kinderen is er een een speelhoek en krijgen jeudigen tot 12 jaar tevens korting. Het eetcafe welk in het voorgedeelte van het pand is gevestigd is tevens smaakvol ingericht en voorzien van een houtkachel waarbij de vlammen prachtig opdansen. Dit gedeelte kan voor grotere partijen bij het buffet gedeelte betrokken worden en kunnen zo maximaal 150 mensen heerlijk tafelen.

Tevens kan men bij ‘De Iterij’ terecht voor feesten- partijen, vergaderingen enz.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld