Bouwbedrijf / Aannemersbedrijf Schotanus

Bel: 0511-441303

Contactgegevens:

K. Schotanus
Foarwei 123
9298 JG
Tel: 0511-441303
Tel: 06-51219698

info@bouwbedrijf-schotanus.nl
www.bouwbedrijf-schotanus.nl

Al 75 jaar is bouwbedrijf Schotanus BV is gevestigd te Kollumerzwaag, in Noordoost Friesland, en is actief op allerlei bouwkundige terreinen.Een vaste kern van medewerkers heeft het bouwbedrijf gemaakt tot het bedrijf van vandaag. Deze medewerkers staan garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid.Vergeet niet dat elk bouwproject uniek is, maar wel perfect moet worden afgestemd op de wensen van de klant. Een echte specialisatie hebben wij in de vrije sectorbouw. Per jaar worden er zo’n 10 tot 15 vrije sectorwoningen opgeleverd in de wijde omgeving. Verschillende opdrachtgevers als particulieren, architecten en bedrijven weten de weg naar ons kantoor te vinden.Sinds kort zijn wij tevens gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van sauna’ s.Ook vanaf het voortraject kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren tot het definitieve eindresultaat. Wij geven advies en ontwerpen uw plan aan de hand van uw wensen.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld