Autobedrijf Boersma

Bel: 0511-422021

Contactgegevens:

C.P. Boersma
Voorweg 17
9113 PA
Tel: 0511-422021

info@autobedrijfboersma.nl
www.autobedrijfboersma.nl

Autobedrijf Boersma is een echt familiebedrijf met een grote vaste-klanten-kring. Oprichter Pieter Boersma begon in 1974, samen met zijn vrouw Geertje, het bedrijf aan de Foarwei in Wâlterswâld. Wat toen begon in een oude boerderij, is nu uitgegroeid tot modern en veelzijdig bedrijf met een moderne werkplaats en ruime showroom. Ondertussen staat zoon Kees samen met z’n heit aan het roer van het bedrijf en werkt ook dochter Tsjikke op het kantoor.

Wij zijn niet gespecialiseerd in één merk auto. Nee, wij zijn gespecialiseerd in elk merk en type auto. Of het nu gaat om een personenauto of bedrijfswagen, u kunt bij ons altijd terecht voor onderhoud. Daarnaast beschikt Autobedrijf Boersma over een grote voorraad nette, vooral jonge occasions, van vele verschillende merken en een lage kilometerstand.

Hebben we u al nieuwsgierig gemaakt? Voor meer informatie en al uw vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel telefonisch als via e-mail.

Of kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar!

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld