Rosier Administraties & Advies B.V.

Bel: 0511-421297

Contactgegevens:

S. Rosier
Ds. Feitsmawei 1A
9108 NE
Tel: 0511-421297

info@rosieradministraties.nl
www.rosieradministraties.nl

Wij zijn een klein zelfstandig accountantskantoor gevestigd in Damwâld, Friesland. Het kantoor is hoofdzakelijk gericht op het MKB. Door onze brede klantenkring beschikken we over veel ervaring in bijna elke sector (o.a. bouwnijverheid, detailhandel, horeca, landbouwbedrijven etc.) maar ook de particulier wordt door ons uitstekend bediend.

Wij bieden iedere ondernemer/instelling een persoonlijke en laagdrempelige ondersteuning aan. Deze is afgepast aan de wensen van onze cliënt. In de praktijk betekent dit dat wij in soms de gehele administratie verzorgen, en soms alleen de jaarrekening en fiscale aangiften. Door de komst van het internet boekhouden is nu ook actief samenwerken mogelijk geworden. Hierbij kan ieder elk op zijn eigen locatie en zijn eigen tijd een deel van de administratie verzorgen.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld