Ab Knegt, Buro voor Vormgeving & Bouwadvies

Bel: 0511-452510

Contactgegevens:

A. Knegt
Oosterdiepswal 15
9291 CJ
Tel: 0511-452510

info@abknegt.nl
www.abknegt.nl

Wij zijn een klein architectenbureau dat specialist is in duurzaam bouwen met een goed netwerk van zeer capabele collega’s. Als dat uw opdracht ten goede komt, wisselen we hand- en spandiensten uit. Te denken valt aan constructieberekeningen, begrotingen of architectuur in relatie tot omgeving in de breedste zin van het woord. Ook wanneer tijdsdruk een rol speelt is dit een voordeel. Al met al maakt dit dat we groot zijn waar uw opdracht dat vergt en u niet betaald voor ‘overhead’. Dit resulteerde in het verleden al tot opdrachten variërend van 20.000 euro tot enkele miljoenen.

  1. Alle locaties

Alle locaties

Noordoost Friesland is een regio van rust, ruimte, schone lucht middenin Nationaal Landschap Noordelijke Friese Wouden en altijd de schitterende Waddenkust (werelderfgoed) en de veelzijdige Nationale Parken Lauwersmeer, Alde Feanen en Schiermonnikoog vlakbij!

Noordoost Friesland telt bij 100 dorpen waarbij Dokkum als Bonifatius- en Elfstedenstad het regionale centrum van Noordoost Friesland vormt met een historisch en waterrijk stadshart.

U kunt meer informatie vinden in ons tijdschrift. Om ons tijdschrift te bekijken klik op de onderstaande link.

Klik hier voor het tijdschrift.

 

Dorpen in beeld