Straatconcert Blaast de Bazuin  in centrum van Surhuisterveen

Geplaatst op: 02-07-2018 08:07:11

SURHUISTERVEEN Brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen houdt komende vrijdagavond 6 juli weer haar jaarlijkse straatconcert. Samen met de jeugdleden zal er in het centrum van Surhuisterveen een swingend optreden worden verzorgd. Blaast de Bazuin staat onder leiding van Theun van Leijen uit Zwagerbosch. Het is voor Van Leijen de eerste keer dat hij het traditionele straatconcert dirigeert. Tot en met vorig jaar stond Blaast de Bazuin nog onder leiding van Aline Werkman-Schipper uit Thesinge.
Rond de klok van zeven uur treedt de Feanster brassband op in het centrum van Surhuisterveen. Het concert vindt plaats naast het carillon in het dorp, nabij Juwelier Bosgra. Blaast de Bazuin zal een gevarieerd programma ten gehore brengen, met arrangementen van bekende (pop)nummers van toen en nu. Ook de jeugdleden laten verschillende nummers horen. Het concert duurt tot ongeveer half negen.

Foto-onderschrift: Een impressie van een vorige editie van het straatconcert. Toen stond Blaast de Bazuin nog onder leiding van de Aline Werkman-Schipper. Eigen foto.

Tags: